Actualitat Notícies

Concurs 'El teu Nadal al comerç de Vinaròs'

Comença el concurs de dibuix infantil per a donar suport al comerç local Des de la Regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vinaròs s’impulsa la iniciativa «El teu Nadal al comerç de Vinaròs», un concurs de dibuix nadalenc adreçat a xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys, de qualsevol localitat. L’objectiu d’aquesta acció és que els més menuts, clients del futur, coneguen el comerç local de Vinaròs, el relacionen amb el Nadal i transmeten a les seus famílies els valors positius que aporta a la ciutat i al seu entorn.
Concurs 'El teu Nadal al comerç de Vinaròs'

La dinàmica del concurs es planteja totalment en línia, donada la situació d’emergència sanitària actual provocada per la COVID-19. Per a participar en el concurs, cal descarregar-se la làmina del concurs i realitzar un dibuix de tècnica lliure que represente un comerç local. El dibuix ha d’estar relacionat amb temàtica nadalenca i s’ha d’acompanyar d'un un missatge de suport al xicotet comerç. La creativitat i el missatge del suport al comerç seran dos requisits molt valorats.

La làmina podrà ser descarregada en el web www.vinaros.es o en les xarxes socials (@AjuntamentVinaros en Facebook i @vinaros_ajuntament en Instagram) a través del link inserit en el post o la bio dels comptes municipals.

Per a entregar el dibuix, els pares o mares hauran d’emplenar el següent formulari amb les dades personals i adjuntar una foto del dibuix https://bit.ly/vinarosconcursdibuix A continuació hauran de portar el dibuix original alMercat de Vinaròs perquè lluïsca allí mateix o als aparadors de les botigues de Vinaròs.

Els premis per als guanyadors seran 2 targetes regal de 250 € cadascuna per a comprar equipament o material per al menor als comerços de Vinaròs.

En el concurs podran participar els xiquets i xiquetes,de qualsevol localitat, d'edats compreses entre els 6 i els 11 anys dividits en dues categories: de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys.

La duració del concurs serà de 2 setmanes, a partir del 13 de novembre. La data límit per a presentar els dibuixos serà el 29 de novembre i al dia següent s’anunciaran els guanyadors.

Per a més informació contacta a:  concursdibuixvinaros@gmail.com

FORMULARI

BASES DEL CONCURS

LÀMINA

© 2021 - Ajuntament de Vinaròs - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball