Actuacions AFIC

 

Els comerciants ompliran amb una quarantena de paradetes el centre de la ciutat, des de les 9h fins a les 20h, per oferir productes de final de temporada d'estiu

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop una quarantena d'establiments ompliran el centre de la localitat amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada estiuenca.

Finalitzada

Data i Hora

El segon dimecres de cada mes, tens una cita en el Mercat de Vinaròs amb els millors productes del territori.

Per només 3 € podràs gaudir d'una singular degustació de productes del territori elaborats per alguns dels millors cuiners del territori.

El dimecres 11 de setembre, a les 18.30, showcooking amb el xef Rubén Miralles, Gelateria Milà i Ca Massita. I presentació amb David Valls Espasa de Horta Ecològica Vinaròs. 

Tiquets a la venda en el bar del mercat "LoTípic" i per internet a www.evadirte.com

Preu: 3,00€

Inclou:

- Presentació
- Degustació
- Beguda: copa de vi

Finalitzada

Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat la nova campanya, "Tornada a l'escola", per recordar a la ciutadania que Vinaròs disposa d'una àmplia oferta comercial per a realitzar les compres, acompanyada a més, d'una atenció directa i personalitzada.

Finalitzada

Nova degustació del Tast del territori: cuina del Maestrat (oli i garrofa)

14 agost, 19:30h

Mercat Municipal de Vinaròs

Finalitzada

El diumenge 11 d'agost se celebrarà a Vinaròs una nova edició de Nit de Compres al Passeig, una cita amb el comerç de la localitat que ja s'ha convertit en una activitat imprescindible dins de l'agenda estiuenca.

Finalitzada

Dilluns que ve 5 d'agost els perruquers de Vinaròs eixiran a la pèrgola del passeig de Colom per a tallar el pèl i destinar tota la recaptació a l'entitat Creixem.

Finalitzada

L'Ajuntament col·labora amb l'Associació de Comerciants de Vinaròs per a organitzar aquest esdeveniment, que comptarà amb la participació d'una vintena d'establiments que mostraran l'oferta comercial de la localitat

Finalitzada

Els millors productes tenen una cita mensual en el Mercat de Vinaròs. Fins a finals d'any, sempre coincidint amb el segon dimecres de cada mes, es realitzaran un total de 9 degustacions, cadascuna específicament dedicada a 1 producte de proximitat.

Finalitzada

Aquest divendres els comerços de la ciutat celebraran una nova edició de la Fashion Night, una cita ja consolidada al municipi, que cada any aconsegueix atraure a centenars de veïns i visitants d'arreu de la comarca, que s'apropen fins a Vinaròs per gaudir d'una vetllada diferent.

Finalitzada

Els millors productes tenen una cita mensual en el Mercat de Vinaròs. Fins a finals d'any, sempre coincidint amb el segon dimecres de cada mes, es realitzaran un total de 9 degustacions, cadascuna específicament dedicada a 1 producte de proximitat

Finalitzada

© 2021 - Ajuntament de Vinaròs - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball