Actuacions AFIC

Una vintena de botigues tornaran a traure els productes a la pèrgola del passeig de Colom per mostrar la variada oferta comercial que es pot trobar a la ciutat.

 

 

Finalitzada

Es tracta d’una nova iniciativa de la Regidoria de Desenvolupament Local per donar visibilitat als establiments que ofereixen venda per telèfon o en línia i servei a domicili

Finalitzada

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia una nova campanya per a la promoció del comerç local vinculada a la tradicional celebració del Dia del Pare, amb el lema “Dia del Pare al Comerç de Vinaròs”

Finalitzada

Els comerços ompliran el centre de la localitat amb una quarantena de paradetes, des de les 9h fins a les 20h, per oferir productes de final de temporada d'hivern.

Finalitzada

Torna el tast del territori al Mercat de Vinaròs. Degustació de productes de proximitat: pròxim dimecres 11 de desembre a les 18:30h degustació de tomata de penjar".

Preu:3 €.

Finalitzada

L'Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats locals, ha preparat una agenda nadalenca carregada d'activitats perquè els més xicotets puguen gaudir de la màgia del Nadal del 29 de novembre al 6 de gener. Animació pel carrer, l'arribada dels Reis d'Orient, el Parc de Nadal o les minicampanades formaran part de l'extensa programació

 

programació

Finalitzada

Nova edició del "*tast del *territori" al Mercat Municipal de Vinaròs. Dia 13 de novembre a les 18:30h. Degustació de productes micològics. Preu: 3€.

Finalitzada

Torna el Tast del territori al Mercat Municipal de Vinaròs. Dimecres 16 d'octubre, 18:30h.

Degustació: arròs del Delta

Finalitzada

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, acompanyada per la representant del Mercat Municipal, Ana Goienetxea, ha presentat la 2a edició del Mercatxef Júnior. Es tracta d'un concurs de cuina on vuit parelles, formades per un menor i un adult, hauran de competir per endur-se el premi a la millor recepta.

Finalitzada

 

Els clients que realitzen compres iguals o superiors a 20€, des de l'1 fins al 31 d'octubre, podran entrar en el sorteig dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun

Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat una nova edició de la iniciativa comercial "Comprar a Vinaròs té premi", amb l'objectiu de fomentar les compres a la localitat i sobretot fidelitzar els clients. Les persones que realitzen compres, iguals o superiors a 20€ als comerços adherits a la campanya, podran aconseguir un dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun per bescanviar-los en els establiments locals.

Finalitzada

© 2021 - Ajuntament de Vinaròs - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball