Actuacions AFIC

El diumenge 8 d'agost se celebrarà a Vinaròs una nova edició de "Nit de compres al passeig", una cita amb el comerç de la localitat que ja s'ha convertit en una activitat imprescindible dintre de l'agenda estiuenca. Prop d'una vintena d'establiments ompliran la pèrgola del passeig de Colom amb paradetes per mostrar la variada oferta comercial de la localitat, sempre amb productes de qualitat i atenció personalitzada.

En curs

L'Ajuntament facilita cartelleria per a la campanya de rebaixes

En curs

La col·laboració entre l’Agència de Promoció del Valencià i l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vinaròs porta un any més a la ciutat la campanya de cartelleria que anuncia les rebaixes en el comerç.

En curs

La Regidoria de Desenvolupament Local ha editat un vídeo emotiu per tal de conscienciar sobre la importància del comerç local per a mantenir una ciutat viva

En curs

L'Agència de Desenvolupament Local engega aquesta iniciativa amb la finalitat de promocionar la variada oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

En curs

Amb motiu de la crisi sanitària les paradetes es tornaran a ubicar al passeig de Colom per tal de garantir el compliment de les mesures de distanciament

Aquest diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer organitzada per l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop d'una vintena d'establiments ompliran el passeig de Colom, des de les 9:00h fins a les 20:00h, amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tancar la temporada estival i donar la benvinguda a la tardor.

Finalitzada

La iniciativa compta amb la difusió d'un vídeo, falques de ràdio i cartells per tal de recordar a la ciutadania que Vinaròs disposa d'una gran varietat comercial per a fer les compres nadalenques

Finalitzada

Des de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Vinaròs s'impulsa la iniciativa “El teu Nadal al comerç de Vinaròs”, un concurs de dibuix nadalenc dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys, de qualsevol localitat. L'objectiu d' aquesta  acció és que els més xicotets, clients del futur, coneguen el comerç local de Vinaròs, el relacionen amb el Nadal i transmeten a les seues famílies els valors positius que aporta a la ciutat i al seu entorn.

Finalitzada

Els comerços de Vinaròs ompliran este diumenge el Passeig de Colom de Vinaròs, amb una trentena de llocs de venda, des de les 9h i fins les 20h, per oferir productes de final de temporada d' estiu a preus rebaixats. 

Finalitzada

Finalitzada

© 2021 - Ajuntament de Vinaròs - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball