Actuacions AFIC

El diumenge 8 d'agost se celebrarà a Vinaròs una nova edició de "Nit de compres al passeig", una cita amb el comerç de la localitat que ja s'ha convertit en una activitat imprescindible dintre de l'agenda estiuenca. Prop d'una vintena d'establiments ompliran la pèrgola del passeig de Colom amb paradetes per mostrar la variada oferta comercial de la localitat, sempre amb productes de qualitat i atenció personalitzada.

En curs

L'Ajuntament facilita cartelleria per a la campanya de rebaixes

En curs

La col·laboració entre l’Agència de Promoció del Valencià i l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vinaròs porta un any més a la ciutat la campanya de cartelleria que anuncia les rebaixes en el comerç.

En curs

La Regidoria de Desenvolupament Local ha editat un vídeo emotiu per tal de conscienciar sobre la importància del comerç local per a mantenir una ciutat viva

En curs

L'Agència de Desenvolupament Local engega aquesta iniciativa amb la finalitat de promocionar la variada oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

En curs

La iniciativa compta amb la difusió d'un vídeo, falques de ràdio i cartells per tal de recordar a la ciutadania que Vinaròs disposa d'una gran varietat comercial per a fer les compres nadalenques

Finalitzada

Des de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Vinaròs s'impulsa la iniciativa “El teu Nadal al comerç de Vinaròs”, un concurs de dibuix nadalenc dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys, de qualsevol localitat. L'objectiu d' aquesta  acció és que els més xicotets, clients del futur, coneguen el comerç local de Vinaròs, el relacionen amb el Nadal i transmeten a les seues famílies els valors positius que aporta a la ciutat i al seu entorn.

Finalitzada

Els comerços de Vinaròs ompliran este diumenge el Passeig de Colom de Vinaròs, amb una trentena de llocs de venda, des de les 9h i fins les 20h, per oferir productes de final de temporada d' estiu a preus rebaixats. 

Finalitzada

Finalitzada

Una vintena de botigues tornaran a traure els productes a la pèrgola del passeig de Colom per mostrar la variada oferta comercial que es pot trobar a la ciutat.

 

 

Finalitzada

© 2021 - Ajuntament de Vinaròs - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball