Actuacions AFIC

A les botigues de Vinaròs trobaràs el millor regal per al teu pare

En curs

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia una nova campanya per a la promoció del comerç local vinculada a la tradicional celebració del Dia del Pare, amb el lema “Dia del Pare al Comerç de Vinaròs”

Més informació

"Vinaròs Ciutat del Comerç" nova campanya per a fomentar les compres

En curs

L'Agència de Desenvolupament Local engega aquesta iniciativa amb la finalitat de promocionar la variada oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

Més informació

Les botigues sortiran al carrer aquest diumenge

Finalitzada

Els comerços ompliran el centre de la localitat amb una quarantena de paradetes, des de les 9h fins a les 20h, per oferir productes de final de temporada d'hivern.

Més informació

Tast del territori: tomata de penjar

Finalitzada

Torna el tast del territori al Mercat de Vinaròs. Degustació de productes de proximitat: pròxim dimecres 11 de desembre a les 18:30h degustació de tomata de penjar".

Preu:3 €.

Més informació

Programació de Nadal

Finalitzada

L'Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats locals, ha preparat una agenda nadalenca carregada d'activitats perquè els més xicotets puguen gaudir de la màgia del Nadal del 29 de novembre al 6 de gener. Animació pel carrer, l'arribada dels Reis d'Orient, el Parc de Nadal o les minicampanades formaran part de l'extensa programació

 

programació

Més informació

Tast del territori: productes micològics

Finalitzada

Nova edició del "*tast del *territori" al Mercat Municipal de Vinaròs. Dia 13 de novembre a les 18:30h. Degustació de productes micològics. Preu: 3€.

Més informació

Tast del territori: arròs del Delta

Finalitzada

Torna el Tast del territori al Mercat Municipal de Vinaròs. Dimecres 16 d'octubre, 18:30h.

Degustació: arròs del Delta

Més informació

El Mercat Municipal acollirà el 2on Mercatxef Júnior el proper divendres 20 de setembre

Finalitzada

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, acompanyada per la representant del Mercat Municipal, Ana Goienetxea, ha presentat la 2a edició del Mercatxef Júnior. Es tracta d'un concurs de cuina on vuit parelles, formades per un menor i un adult, hauran de competir per endur-se el premi a la millor recepta.

Més informació

Comerç engega una nova edició de

Finalitzada
 

Els clients que realitzen compres iguals o superiors a 20€, des de l'1 fins al 31 d'octubre, podran entrar en el sorteig dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun

Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat una nova edició de la iniciativa comercial "Comprar a Vinaròs té premi", amb l'objectiu de fomentar les compres a la localitat i sobretot fidelitzar els clients. Les persones que realitzen compres, iguals o superiors a 20€ als comerços adherits a la campanya, podran aconseguir un dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun per bescanviar-los en els establiments locals.

Més informació

Diumenge nova cita amb el comerç local amb Botigues al carrer

Finalitzada
 

Els comerciants ompliran amb una quarantena de paradetes el centre de la ciutat, des de les 9h fins a les 20h, per oferir productes de final de temporada d'estiu

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop una quarantena d'establiments ompliran el centre de la localitat amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada estiuenca.

Més informació

© 2015 - Ajuntament de Vinaròs - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball