Actuacions AFIC

"Vinaròs Ciutat del Comerç" nova campanya per a fomentar les compres

En curs

L'Agència de Desenvolupament Local engega aquesta iniciativa amb la finalitat de promocionar la variada oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

Més informació

Nit de compres al passeig

Finalitzada

Una vintena de botigues tornaran a traure els productes a la pèrgola del passeig de Colom per mostrar la variada oferta comercial que es pot trobar a la ciutat.

 

 

Més informació

L’Ajuntament llença una nova iniciativa de suport al comerç

Finalitzada

La Regidoria de Desenvolupament Local ha editat un vídeo emotiu per tal de conscienciar sobre la importància del comerç local per a mantenir una ciutat viva

Més informació

El comerç de Vinaròs continua al teu costat

Finalitzada

Es tracta d’una nova iniciativa de la Regidoria de Desenvolupament Local per donar visibilitat als establiments que ofereixen venda per telèfon o en línia i servei a domicili

Més informació

A les botigues de Vinaròs trobaràs el millor regal per al teu pare

Finalitzada

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia una nova campanya per a la promoció del comerç local vinculada a la tradicional celebració del Dia del Pare, amb el lema “Dia del Pare al Comerç de Vinaròs”

Més informació

Les botigues sortiran al carrer aquest diumenge

Finalitzada

Els comerços ompliran el centre de la localitat amb una quarantena de paradetes, des de les 9h fins a les 20h, per oferir productes de final de temporada d'hivern.

Més informació

Tast del territori: tomata de penjar

Finalitzada

Torna el tast del territori al Mercat de Vinaròs. Degustació de productes de proximitat: pròxim dimecres 11 de desembre a les 18:30h degustació de tomata de penjar".

Preu:3 €.

Més informació

Programació de Nadal

Finalitzada

L'Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats locals, ha preparat una agenda nadalenca carregada d'activitats perquè els més xicotets puguen gaudir de la màgia del Nadal del 29 de novembre al 6 de gener. Animació pel carrer, l'arribada dels Reis d'Orient, el Parc de Nadal o les minicampanades formaran part de l'extensa programació

 

programació

Més informació

Tast del territori: productes micològics

Finalitzada

Nova edició del "*tast del *territori" al Mercat Municipal de Vinaròs. Dia 13 de novembre a les 18:30h. Degustació de productes micològics. Preu: 3€.

Més informació

© 2015 - Ajuntament de Vinaròs - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball