Actividades comerciales

Buscar en el título y en las etiquetas:

Tipo de actividad o evento:
Si compres aquí...bon profit 2016

19-02-2016 al 30-11-2016

La campanya Si compres aquí...bon profit, té la finalitat de promocionar l'oferta gastronòmica i comercial local d'una manera conjunta.
Els objectius principals d'esta iniciativa són fomentar les compres als comerços de la localitat, promocionar i incentivar la participació de les Jornades Gastronòmiques, fidelitzar clients i donar a conèixer la variada oferta comercial i gastronòmica de Vinaròs.
En cada una de les jornades gastronòmiques es sortejaran, entre els clients dels comerços adherits a la campanya, 1 menú per a 2 persones, en cadascun dels restaurants participants.
El sistema de participació és molt senzill: per les compres realitzades en el període indicat per a cada una de les jornades, el comerç entregarà una butlleta al client per a la participació en el sorteig corresponent.

#sorteig  #gastronomia  #menú  #butlleta  #turisme  #comerç 

Más información

TARTA CORAZÓN DE SAN VALENTÍN

30-01-2014 al 16-02-2014

El Grup de Pastisseria amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, mitjançant l'AFIC, han preparat esta campanya per a fomentar i posar en valor els produtecs elaborats artesanalment per les pastisseries que integren aquest grup.
La campanya consisteix en el sorteig d'un sopar romàntic per a dos persones. Podran participar aquelles persones que compren una tarta espcial amb motiu de la festivitat de Sant Valentí.

#sorteig  #sant valentí  #pastisseria  #gastronomia 

Más información

Tast del Territori al Mercat de Vinaròs

02-01-2012 al 31-12-2012

Esta campanya, que es realitza conjuntament per les regidories de Turisme i de Comerç, consisteix en la realització mensual, al Mercat Municipal, de degustacions de productes d’alta qualitat del nostre territori.

Fins al mes de desembre es realitzaran 14 degustacions de diversos productes, com l’oli de les oliveres mil·lenàries, les cireres de la Salzadella o el peix de Vinaròs elaborat en cuina solar. En cada degustació podran participar fins a 50 persones que hauran de recollir, prèviament i de manera gratuïta, el seu tiquet a l’Oficina de Turisme.

#mercat  #producte  #degustació 

Más información

Tast del Territori al Mercat de Vinaròs 2013

01-01-2013 al 31-01-2013

Esta campanya, que es realitza per l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb la col·laboració de les regidories de Turisme i de Comerç, consisteix en la realització mensual, al Mercat Municipal, de degustacions de productes d’alta qualitat del nostre territori.

Fins al mes de desembre es realitzaran 17 degustacions de diversos productes, com la cervesa Badum de Peníscola, la tomata de penjar d'Alcalà de Xivert o el peix de Vinaròs elaborat en cuina solar. En cada degustació podran participar fins a 75 persones que hauran de comprar prèviament el seu tiquet a l’Oficina de Turisme o a la web evadirte.com. (preu per tast 3 €)
Com a novetat este any s'incorpora la possibilitat de gaudir d'una visita guiada al Mercat o a la llotja de Vinaròs. En este cas el preu del tíquet visitat + tast és de 5 €.

#promoció  #mercat  #degustació 

Más información

Viernes Negro

28-11-2014 al 29-11-2014

La campana consisteix en la realització de grans descomptes a les compres que es realitzen el dia 28 i 29 de novembre.
S'aplicarà un descompte d'entre un 20 i un 40% i als productes identificats amb un punt negre se'les aplicarà un descompte del 50%.
Per cada compra al client se li entregarà una butlleta que contindrà un descompte que podrà fer efectiu en les compres que realitze entre l'1 i el 15 de desembre.
La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament col·laborarà en la publicitat de la campanya amb:
-Edició de cartells publicitaris
-Publicitat en el Diariet i xarxes socials i web
-20 falques de ràdio: cadena Cope, cadena Ser, els Ports Ràdio i Ulldecona.

#descomptes  #black friday  #promoció  #associació 

Más información

Vinaròs Fashion Night 2014

13-06-2014 al 13-06-2014

Esta iniciativa, que ja s’ha realitzar amb gran èxit en altres ciutats, combina l’obertura comercial en horari nocturn amb propostes per al públic infantil i adult. Es tracta d’una proposta diferent per a passar una nit de compres divertida i donar a conèixer la diversitat de comerços existents a Vinaròs.

#fashion  #nit  #promoció  #animació  #descomptes 

Más información

VINARÒS FASHION NIGHT 2015

13-05-2015 al 13-06-2015

Esta iniciativa, que ja s’ha realitzar amb gran èxit en altres ciutats, combina l’obertura comercial en horari nocturn amb propostes per al públic infantil i adult. Es tracta d’una proposta diferent per a passar una nit de compres divertida i donar a conèixer la diversitat de comerços existents a Vinaròs.

#animació  #promoció  #publicitat  #esdeveniment  #festa  #descomptes 

Más información

© 2015 - Ajuntament de Vinaròs - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo