Actividades comerciales

Buscar en el título y en las etiquetas:

Tipo de actividad o evento:
Jornada "Emprenem en femení"

15-03-2019 al 15-03-2019

Acción formativa con el objetivo de incrementar el emprendimiento y dinamizar la economía local desde una perspectiva de género.

#1 

Más información

Mercat de Nadal 2014

06-12-2014 al 08-12-2014

Esta iniciativa compta amb la col·laboració del grup de pastisseria, l'associació de comerciants i el Mercat de Vinaròs.
Comptarà amb la participació de 17 establiments del municipi, es podrà gaudir de productes elaborats artesanalment per les pastisseries de la ciutat, de productes selectes i de motius florals per a engalanar la casa i la taula estes festes de Nadal. Hi haurà ambientació musical amb cançons de Nadal i per als més menuts hi haurà jocs tradicionals, com el sambori, el tres en ratlla gegant, el joc de la granota i escacs, entre altres.
A més, la regidoria de Benestar Social, disposarà d'una caseta solidària per a que aquelles persones que ho desitgen puguen aportar aliments per als més necessitats.

#mercat  #nadal  #artesania  #pastisseria  #panaderia  #alimentació  #gourmet  #betlem 

Más información

Mercatxef 2015

11-05-2015 al 20-09-2015

Es tracta d'un concurs de cuina per a aficionats, que es realitzarà al Mercat Municipal, amb els productes que es poden trobar a les parades.
Màxim 8 participants i un ajudant per participant
Els concursants disposaran dels aliments necessaris per a l'elaboració de la seua proposta.
Jurat format per profesionals de la gastronomia

#concurs  #cuina  #aficionats  #mercat  #gastronomía  #alimentació 

Más información

SI COMPRES AQUÍ...BON PROFIT 2015

01-02-2015 al 30-11-2015

SORTEIG DE MENÚS DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES ORGANITZADES DES DE LA REGIDORIA DE TURISME, ENTRE ELS CLIENTS DELS COMERÇOS ADHERITS A LA CAMPANYA
ES SORTETJARAN 5 MENÚS PER A DOS PERSONES PER CADA JORNADA:
1. CUINA DE LA FIDEUADA
2. CUINA DEL LLAGOSTÍ
3. RANXO MARINER
4. CUINA DELS ARROSSOS

#sorteig  #gastronomia  #turisme  #val gastronòmic  #comerç  #premi 

Más información

Si compres aquí...bon profit 2016

19-02-2016 al 30-11-2016

La campanya Si compres aquí...bon profit, té la finalitat de promocionar l'oferta gastronòmica i comercial local d'una manera conjunta.
Els objectius principals d'esta iniciativa són fomentar les compres als comerços de la localitat, promocionar i incentivar la participació de les Jornades Gastronòmiques, fidelitzar clients i donar a conèixer la variada oferta comercial i gastronòmica de Vinaròs.
En cada una de les jornades gastronòmiques es sortejaran, entre els clients dels comerços adherits a la campanya, 1 menú per a 2 persones, en cadascun dels restaurants participants.
El sistema de participació és molt senzill: per les compres realitzades en el període indicat per a cada una de les jornades, el comerç entregarà una butlleta al client per a la participació en el sorteig corresponent.

#sorteig  #gastronomia  #menú  #butlleta  #turisme  #comerç 

Más información

Tast del Territori al Mercat de Vinaròs 2013

01-01-2013 al 31-01-2013

Esta campanya, que es realitza per l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb la col·laboració de les regidories de Turisme i de Comerç, consisteix en la realització mensual, al Mercat Municipal, de degustacions de productes d’alta qualitat del nostre territori.

Fins al mes de desembre es realitzaran 17 degustacions de diversos productes, com la cervesa Badum de Peníscola, la tomata de penjar d'Alcalà de Xivert o el peix de Vinaròs elaborat en cuina solar. En cada degustació podran participar fins a 75 persones que hauran de comprar prèviament el seu tiquet a l’Oficina de Turisme o a la web evadirte.com. (preu per tast 3 €)
Com a novetat este any s'incorpora la possibilitat de gaudir d'una visita guiada al Mercat o a la llotja de Vinaròs. En este cas el preu del tíquet visitat + tast és de 5 €.

#promoció  #mercat  #degustació 

Más información

Vinaròs Fashion Night 2014

13-06-2014 al 13-06-2014

Esta iniciativa, que ja s’ha realitzar amb gran èxit en altres ciutats, combina l’obertura comercial en horari nocturn amb propostes per al públic infantil i adult. Es tracta d’una proposta diferent per a passar una nit de compres divertida i donar a conèixer la diversitat de comerços existents a Vinaròs.

#fashion  #nit  #promoció  #animació  #descomptes 

Más información

VINARÒS FASHION NIGHT 2015

13-05-2015 al 13-06-2015

Esta iniciativa, que ja s’ha realitzar amb gran èxit en altres ciutats, combina l’obertura comercial en horari nocturn amb propostes per al públic infantil i adult. Es tracta d’una proposta diferent per a passar una nit de compres divertida i donar a conèixer la diversitat de comerços existents a Vinaròs.

#animació  #promoció  #publicitat  #esdeveniment  #festa  #descomptes 

Más información

© 2015 - Ajuntament de Vinaròs - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo