Actividades comerciales

Buscar en el título y en las etiquetas:

Tipo de actividad o evento:
Campanya Sant Valentí

05-02-2016 al 14-02-2016

Campanya de promoció de compres lligada amb la festivitat de Sant Valentí.
El Grup de pastisseria de Vinaròs, sortejarà un menú per a dos persones en comprar un pastís de Sant Valentí en forma de cor.

#sorteig  #menú  #cor  #sant valentí  #pastís  #pastisseria  #associació 

Más información

Mercat de Nadal 2014

06-12-2014 al 08-12-2014

Esta iniciativa compta amb la col·laboració del grup de pastisseria, l'associació de comerciants i el Mercat de Vinaròs.
Comptarà amb la participació de 17 establiments del municipi, es podrà gaudir de productes elaborats artesanalment per les pastisseries de la ciutat, de productes selectes i de motius florals per a engalanar la casa i la taula estes festes de Nadal. Hi haurà ambientació musical amb cançons de Nadal i per als més menuts hi haurà jocs tradicionals, com el sambori, el tres en ratlla gegant, el joc de la granota i escacs, entre altres.
A més, la regidoria de Benestar Social, disposarà d'una caseta solidària per a que aquelles persones que ho desitgen puguen aportar aliments per als més necessitats.

#mercat  #nadal  #artesania  #pastisseria  #panaderia  #alimentació  #gourmet  #betlem 

Más información

TARTA CORAZÓN DE SAN VALENTÍN

30-01-2014 al 16-02-2014

El Grup de Pastisseria amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, mitjançant l'AFIC, han preparat esta campanya per a fomentar i posar en valor els produtecs elaborats artesanalment per les pastisseries que integren aquest grup.
La campanya consisteix en el sorteig d'un sopar romàntic per a dos persones. Podran participar aquelles persones que compren una tarta espcial amb motiu de la festivitat de Sant Valentí.

#sorteig  #sant valentí  #pastisseria  #gastronomia 

Más información

  • 1
© 2015 - Ajuntament de Vinaròs - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo